Filters

Location

me

Job Type

Full-time

Part-time

Contractual

Hourly

Intership

Marketing Assistant Intern Tirana

Balkan Sport

Balkan Sport Tirana Albania

2 months ago

BBD sh.p.k, Distributor zyrtar per tregtimin e markes se njohur Franck Kafe,
kerkon te punesoje Menaxher Shitje per Kafen!

Detyrat/Pergjegjesite
• Një nga detyrat kryesore është gjetja e klienteve te rinj.
• Prezantimi i produkteve te brandit Franck Espresso.
• Kryerja e negociatave me klientin, përcaktimi i kushteve specifike të kontratës dhe finalizimi i saj.
• Kontaktimi ne menyre te vazhdueshme me klientet per te ndjekur problematikat dhe ecurine.
• Paraqitja tek klienti në mënyrë profesionale, me të gjithë informacionin e duhur.
• Raport ditore per vizitat tek klientet.

Kualifikimet:
• Të ketë mbi 3 vjet eksperiencë pune në ketë fushë.
• Të ketë përfunduar arsimin e lartë.
• Aftësi për të punuar në grup.
• Te zotroje patente te klasit B.
• Të jetë i komunikueshem.

Ofrohet:
-Page Baze +Bonus per kontrata
-Trajnim mbi produktet e kompanise
-Ambient pune komod
-Mundesi rritje
Tirana Albania

Salary Criteria

Suggestions

people

Robert.D

people

Robert.D

people

Robert.D

people

Robert.D

people

Robert.D

Copyright © 2023 Fonolive. All rights reserved.