Loading...

@

Fonolive Marketplace App on Google PlaystoreFonolive Marketplace App on App Store - Apple iOS
  • jobs
  • 1 month ago

jobs description

📢 Konsulent Imobiliar në Tokton Real Estate

Kush Jemi Ne 🏢Në Tokton Real Estate, jemi krenarë për të qenë një kompani inovatore në tregun imobiliar, e përkushtuar për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme për klientët tanë. Me vite përvojë në industri, kemi krijuar një reputacion për integritet, inovacion dhe kënaqësi të klientit.

Ekipi ynë i profesionistëve është i angazhuar për të ndihmuar klientët të gjejnë shtëpitë e tyre të ëndrrave 🏡, të bëjnë investime të zgjuara 💰 dhe të navigojnë tregun imobiliar me besim.

Çfarë Ofrojme 🎁Bashkimi me Tokton Real Estate do të thotë të bëhesh pjesë e një ekipi dinamik dhe mbështetës. Ja çfarë ofrojmë për Konsulentët Tanë Imobiliar:
• Kompensim Konkurrues 💵: Pagë atraktive dhe strukturë komisioni që shpërblen performancën.
• Trajnim Gjithëpërfshirës 📚: Programe trajnimi të vazhdueshme për të ndihmuar në zhvillimin e aftësive tuaja.
• Teknologji Avancuar 💻: Qasje në mjete dhe burime moderne për të thjeshtuar punën tuaj dhe për të... përmirësuar ndërveprimet me klientët.
• Mjedis Mbështetës 🤝: Një kulturë bashkëpunuese ku idetë dhe kontributet tuaja vlerësohen.
• Mundësi Rritjeje 📈: Rrugë të qarta për avancim në karrierë brenda kompanisë.
• Çfarë Kërkojmë 👀Aktualisht po kërkojmë një Konsulent Imobiliar të motivuar dhe të orientuar drejt rezultateve për t'u bashkuar me ekipin tonë. Kandidati ideal do të ketë një pasion për pasuritë e paluajtshme, aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe një dëshirë të fortë për sukses. Ja çfarë kërkojmë:
• Përvojë 🏅: Përvoja e mëparshme në pasuri të paluajtshme ose në një fushë të ngjashme është e preferuar, por jo e detyrueshme.
• Aftësi 🗣️: Aftësi të forta negociimi, komunikimi dhe ndërpersonale. Aftësia për të ndërtuar dhe mbajtur marrëdhënie me klientët.
• Njohuri 📊: Kuptim i tregut lokal të pasurive të paluajtshme dhe trendeve aktuale të pronave.
• Vetë-Motivim 🚀: Aftësia për të punuar në mënyrë të pavarur, për të menaxhuar orarin tuaj dhe për të përmbushur objektivat e shitjeve.
• Licencë 📜: Një licencë te vlefshme për pasuritë e paluajtshme është e nevojshme ose gatishmëri për ta marrë atë.
• Përgjegjësitë 📋Si Konsulent Imobiliar në Tokton Real Estate, ju do të:
• Ndihmoni klientët në blerjen, shitjen dhe qiradhënien e pronave.
• Kryeni kërkime në treg për të ofruar informacion më të saktë për klientët.
• Udhëzoni klientët gjatë gjithë procesit të transaksionit, nga kërkimi i pronës deri te mbyllja.
• Ndërtoni dhe mbani një rrjet të klientëve dhe kontakteve në industri.
• Qëndroni të përditësuar mbi trendet e tregut dhe vlerat e pronave për të ofruar njohuri për klientët.
• Si të Aplikoni 📧Nëse jeni gati të ngrini karrierën tuaj në nivelin tjetër dhe të bashkoheni me një kompani udhëheqëse në tregun imobiliar, ne do të donim të dëgjonim nga ju!

Ju lutemi dorëzoni CV-në tuaj dhe një letër motivimi ku përshkruani përvojën tuaj dhe pse jeni kandidati perfekt për këtë rol.

Aplikoni Tani: hr@tokton.com

Bashkohuni me Tokton Real Estate dhe bëhuni pjesë e një ekipi që vlerëson ekselencën, rritjen dhe kënaqësinë e klientit. Ne presim me padurim të ju mirëpresim në bord
Tirana Albania

salary-criteria

Apply - Real Estate Agent Tirana