Loading...

@

Fonolive Marketplace App on Google PlaystoreFonolive Marketplace App on App Store - Apple iOS
  • jobs
  • 1 month ago

jobs description

FUTURE HOME INTEGRITY eshte pjese e kompanise me te madhe shqiptare te ndermjetesimit te Pasurive te Paluajtshme, Future Home Real Estate.

Ne saje te zgjerimit te stafit dhe investimit ne nje hapesire totalisht te re, prane shkolles se Baletit, Future Home Integrity fton te gjithe individet te aplikojne per t’iu bashkuar nje prej industrive me fitimprurese ne ditet e sotme.

Ofrojme:
• Asistence dhe support te vazhdueshem.
• Lokacion strategjik te zyres.
• Trajnimet me te mira te disa prej trajnuesve nderkombetare.

Kerkohet:
• Aftesi shume te mira komunikimi dhe bashkepunimi.
• Te jete energjik/e dhe ambicioz/e.
• Te kete deshire per tu rritur profesionalisht dhe financiarisht.
• Banues/e ne Tirane.
• Mosha mbi 25 vjec.
• Individet me eksperience kane perparesi.
• Ambient pune fantastik me kolege fantastike
Tirana Albania

salary-criteria

Apply - Real Estate Agent Tirana