Loading...

@

  • Sales Manager North Macedonia
  • Slice Macedonia in North Macedonia, , Macedonia
  • jobs
  • 2 weeks ago

jobs description

Услови:
Sales Manager

Вид на работа:
На неопределено време

{DISABILITY}:
Поддржуваме вработување на лица со инвалидитет

Категорија:
Продажба

Регион:
Скопски, Југозападен
North Macedonia

salary-criteria

Apply - Sales Manager North Macedonia