Loading...

@

  • jobs
  • 1 month ago

jobs description

Kriteret:
• Te kete mbaruar Fakultetin Juridik
• Te njohe shkelqyeshem ligjin per shoqerite tregtare, kodin e punes, kodin civil, etj..
• Te perdore shume mire paketen MS Office;
• Te njohe shume mire gjuhen angleze dhe italiane
• Te kete mesatare te studimeve +8
• Te disponohet licenca e avokatise.

Ofrohet:
• Ambient pune komod
• Trajtim I zgjeruar i ceshtjeve ligjore
• Perfaqesime ne gjykate dhe institucione te tjera
• Portofol klientesh me biznese kombetare dhe nderkombetare
• Mundesi e shkelqyer per t’u rritur profesionalisht
• Ambient pune komod dhe orar i rregullt

Të interesuarit luten të dërgojnë CV dhe letër motivimi në adresën: [email protected], me subjekt :JURIST / AVOKAT

Aplikimet pranohen vetëm nëpërmjet e-mail. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për një intervistë.
Tirana Albania

salary-criteria

Apply - Jurist / Avokat Tirana