Loading...

@

  • jobs
  • 3 weeks ago

jobs description

Organising Meets, Communicating And Managing Day To Day Operations.

More info about this Mandarin/Chinese Translator Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. JKL INDIA SOLUTIONS PVT LTD will provide a salary in the range of 20000 INR to 26000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. JKL INDIA SOLUTIONS PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. JKL INDIA SOLUTIONS PVT LTD does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not... have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office No,301/302/303,3rd floor,of Bhakti commercial, Opp.S.P Infocity, Saswad Rd, Bhekrai Nagar, Hadapsar, Pune, Maharashtra 412308.

8. What are the timings of this job?
Ans. JKL INDIA SOLUTIONS PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Phursungi Maharashtra India

salary-criteria

Apply - Mandarin/Chinese Translator Phursungi