Buy/Sell/RentServicesReal EstateEventsTirana JobsBusinesses
Fonolive, #1 Social Job Search Engine Create your resume profile in just 5mins.

Telesale Tirana

Tirana
2021-07-01 05:21:18
Telesale Tirana
Kompania Albanian Distribution Company (ADC) kërkon të punësojë: TELESALE

Synimi është telefonata e klientëve familjarë/biznes, kontrolli i kënaqësisë së klientit, rinovimi i kontratave, gjenerimi i Leads të rinj, suport në lidhje me çdo proces apo procedurë që ka të bëjë me klientët e internetit dhe të telefonisë së lëvizsshme.

Detyrat

Detyrat kryesore:
• Promovimi i produkteve;
• Ofrimi i shërbimeve dhe produkteve nga telefoni;
• Ndihmon kientët të gjejnjë zgjidhje të përshtatshme për biznesin e tyre;
• Gjeneron dhe mirëmban klientë të rinj dhe ekzistues;
• Kontrollon kënaqësinë e klientit duke i pyetur për cilësinë e shërbimit;
• Gjetja e klientëve të rinj: Gjen, kualifikon dhe nënshkruan me klientë të rinj;
• Jep rezultate: Arrin dhe tejkalon objektivat periodik;
• Sugjeron permisime që duhen bërë tek klientët;
• Propozon paketa më të mira të shërbimit telefonik dhe internetit tek klientët;
• Dorëzon raporte ditore dhe ecuritë;

Kualifikimet

Aftësitë e kërkuara:
• Aftësi të... mira komunikuese;
• Aftësi të mira analitike;
• Anglishtja (është epërsi);
• Aftësi për të zgjidhur problemet;
• Njohuri e telekomunikacionit (është epërsi).

Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV e tyre në adresën [email protected]
Tirana Albania
Telesale Tirana Tregu Punes Tirana
Meet locals, buy, sell, find deals, real estate, events on the #1 social classifieds.

Popular Fonolive Groups

Coronavirus - Questions and Answers New York City NY United States
Coronavirus - Questions and Answers (175 members)
New York City NY United States
Black Lives Matter - Making History New York City NY United States
Black Lives Matter - Making History (177 members)
New York City NY United States
Ambazonians Fight For Freedom New York NY United States
Ambazonians Fight For Freedom (92 members)
New York NY United States


Copyrights © 2021 Fonolive. All Rights Reserved.