Buy/Sell/RentServicesReal EstateEventsTirana JobsBusinesses
Fonolive, #1 Social Job Search Engine Create your resume profile in just 5mins.

Social Media Manager Tirana

2021-05-18 19:40:53
Social Media Manager Tirana
Kompania Toner Taxi, me mbi 20 vite ne treg tregton BOJERA PRINTERI, PRINTER,FOTOKOPJ, VULA.

Toner Taxi, kërkon të punësojë, një person për pozicionin Social Media Manager pergjegjese për menaxhimin e rrjeteve sociale.
Përgjegjësitë kryesore
• Krijon, kuron dhe menaxhon të gjitha publikimet (imazhe, video dhe shkrime);
• Monitoron, lexon dhe u përgjigjet ndjekësve në një mënyrë “Sociale”;
• Dizenjon, krijon dhe menaxhon promocionet dhe fushatat e reklamimeve Sociale;
• Zhvillon strategji dhe implementon një proces proaktiv për tërheqjen e vlerësimeve onlinë të klientëve;

Aplikoni CV me foto ne: [email protected]
Cel: 0674015244

Adresa: Rruga Rreli, Kodra e Diellit.

Cel. : 0674015244
Tirana Albania (+1 other)
Social Media Manager Tirana Toner Taxi Albania Tirana
Meet locals, buy, sell, find deals, real estate, events on the #1 social classifieds.

Ueephone Co. Ltd 4621 Sipbachzell AT
Ueephone Co. Ltd
4621 Sipbachzell AT
Branding cu Armeanu Bucuresti AR RO
Branding cu Armeanu
Bucuresti AR RO

Popular Fonolive Groups

Coronavirus - Questions and Answers New York City NY United States
Coronavirus - Questions and Answers (175 members)
New York City NY United States
Black Lives Matter - Making History New York City NY United States
Black Lives Matter - Making History (176 members)
New York City NY United States
Ambazonians Fight For Freedom New York NY United States
Ambazonians Fight For Freedom (92 members)
New York NY United States


Copyrights © 2021 Fonolive. All Rights Reserved.