Buy/SellBacau JobsServicesReal EstateEventsBusinesses

Centrul de îngrijire dentară ProfiSmile Bacău, Bacau, Bacau

Strada Miron Costin 1

0745537664

Centrul de îngrijire dentară ProfiSmile Bacău

Strada Miron Costin 1

0745537664

Bacau, Bacau 600161 , Romania

Directions to Centrul de îngrijire dentară ProfiSmile Bacău, Bacau, Bacau

Add/Edit Images

Jobs near Bacau, Bacau and Deals

Strada Miron Costin 1 Tel: 0745537664

Centrul de îngrijire dentară ProfiSmile Bacău
3.6/5
/5
/5
/5
/5
/5

Share/Edit an image. Directions to Centrul de îngrijire dentară ProfiSmile Bacău Bacau, Bacau

Centrul de îngrijire dentară ProfiSmile Bacău is located at Strada Miron Costin 1 0745537664 Bacau, Bacau 600161 Romania

Get your expert high-quality articles on Centrul de îngrijire dentară ProfiSmile Bacău published on multiple partner sites.

Centrul de îngrijire dentară ProfiSmile Bacău Fonolive.com, #1 Social Classifieds.

Centrul de îngrijire dentară ProfiSmile Bacău

Centrul de ingrijire dentara ProfiSmile Bacau ofera servicii stomatologice integrate si personalizate pentru fiecare dintre pacientii sai. Echipamentul ultramodern si echipa de medici tineri si competenti cu specializari in estetica dentara, chirurgie dento alveolara, implantologie si ortodontie, asigura pacientilor cea mai buna ingrijire medicala. Gama de servicii mai include parodontologia, protetica dentara, endodontia, pedodontia dar si estetica faciala (acid hialuronic, botox, terapia PRP). Garantam calitate si preturi convenabile pentru fiecare pacient, oferind certificat de garantie pentru lucrari, dar si posibilitatea achitarii serviciilor in rate fixe, fara dobanda. Centrul de ingrijire dentara ProfiSmile Bacau ofera servicii stomatologice integrate si personalizate pentru fiecare dintre pacientii sai. Echipamentul ultramodern si echipa de medici tineri si competenti cu specializari in estetica dentara, chirurgie dento alveolara, implantologie si ortodontie, asigura pacientilor cea mai buna ingrijire medicala. Gama de servicii mai include parodontologia, protetica dentara, endodontia, pedodontia dar si estetica faciala (acid hialuronic, botox, terapia PRP). Garantam calitate si preturi convenabile pentru fiecare pacient, oferind certificat de garantie pentru lucrari, dar si posibilitatea achitarii serviciilor in rate fixe, fara dobanda.

 

 

Share your Centrul de îngrijire dentară ProfiSmile Bacău, Bacau, Bacau experience.

Reviews of Centrul de îngrijire dentară ProfiSmile Bacău, Bacau, Bacau

bacau-bacau businesses near Centrul de îngrijire dentară ProfiSmile BacăuCopyrights © 2016 Fonolive. All Rights Reserved.